Haar trends voor 2021

Haar trends voor 2021

kapper eindhoven

Met het voorjaar in opkomst is het weer tijd om naar de kapper te gaan! Heb je inspiratie nodig voor een nieuwe look? Of je nu meer voor klassiek gaat, of trendy, in 2021 zijn de trends een mix van beide. Sommige kapsels zijn zelfs nooit echt uit geweest, maar kunnen dit jaar weer in de spotlight gezet worden. Welk kapsel bij jou past, is ook afhankelijk van je eigen stijl of hoe je gezicht gevormd is. Vraag daarom altijd advies bij een kapper in Eindhoven. Zij kunnen jou adviseren welke haarstijl jou het beste staat! Hieronder zijn twee populaire haartrends voor jou uitgelicht.

De bob

De bob is eigenlijk terug van (nooit) weggeweest! Dit kapsel is al sinds de jaren ’70 erg populair onder jong en oud. Het geeft een vlotte uitstraling en is daarnaast ook super makkelijk in onderhoud! Voor 2021 zijn er wel wat varianten op de strakke bob. Een golvende of rommelige bob is razend populair. Het geeft een meer relaxte en zwoele uitstraling. Ook past de bob bij elke gezichtsvorm en kan zo geknipt worden dat het jouw gezicht perfect omlijnt. Voor persoonlijk advies vraag je de kapper in Eindhoven welke lengte bob het meeste geschikt is voor jouw gezicht.

Grijs is helemaal hip!

Voor veel vrouwen is grijs worden geen pretje. Het wordt het liefst verborgen en geverfd om de voormalige haarkleur te behouden. Maar grijs is in het nieuwe jaar helemaal in! Ben jij toe aan een opvallende en gedurfde look? Dan is grijs haar helemaal voor jou. Hiervoor heb je wel een echte kleurexpert nodig om de juiste toon te krijgen. Met een maandelijkse toner en een glos laag hou je de kleur mooi. Of je nu kort of lang haar hebt, dat maakt niet uit. Vind de juiste haarkleur expert bij een kapper in Eindhoven zodat jij helemaal mee kan gaan met de laatste trends! Tip: wanneer jij je ideale look hebt gevonden, neem dan een foto mee zodat de kapper precies weet wat jij wilt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *