Wat zijn henna brows?

Wat zijn henna brows?

henna brows

Het is niet erg als je niet direct weet wat henna brows zijn, dat zal namelijk in deze tekst uitgelegd worden. Henna brows zijn wenkbrauwen die door middel van henna geverfd worden. Henna is een speciale soort inkt die tijdelijk op je huid of wenkbrauwen blijft zitten. Na een aantal weken vervaagd de verf en moet deze opnieuw aangebracht worden. Henna brows zijn dus ideaal voor iedereen die geen zin heeft om iedere ochtend de wenkbrauwen in te vullen met potlood, maar ze ook niet permanent wil laten tatoeëren. Wacht niet langer en laat jouw henna brows vandaag nog zetten!

Mogelijkheden van henna brows

De mogelijkheden rondom het laten zetten van henna brows zijn eindeloos! Het leuke aan henna brows is dat je ze gewoon zelf kan verven, je hoeft er niet speciaal voor naar een salon, zoals wel het geval is bij het tatoeëren van de wenkbrauwen. De henna die bij de meeste mensen bekend is wordt op de huid aangebracht, maar bij henna brows worden juist de haren van je wenkbrauwen van de speciale verf voorzien. De verf is in allerlei verschillende kleuren beschikbaar, zodat er altijd een kleur is die bij jouw wenkbrauwen aansluit! Wanneer je jouw eigen wenkbrauwen te licht vindt kan je er ook voor kiezen om expres voor een donkere tint te gaan om je wenkbrauwen meet diepte te geven.

Bestellen van henna brows

Bij het bestellen van henna brows moet je er dus op letten dat je de juiste kleur in je winkelmandje gooit. Na het aanbrengen van de verf is het van belang om te weten dat de wenkbrauwen 24 uur niet met water in contact mogen komen. Je moet het dus volhouden om een dag niet te douchen. Dit voorkomt dat de verf gaat uitlopen en zorgt ervoor dat de verf aan de wenkbrauwen gehecht wordt. Na de 24 uur zal jij maar liefst 6 weken plezier gaan hebben van de henna brows voordat je ze weer van een nieuwe verflaag moet voorzien. Waar wacht je dus nog op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.