Professionele persoonlijke kapsalon Kaag en Braassem

Professionele persoonlijke kapsalon Kaag en Braassem

Eens in de zoveel tijd is het weer feest, dan mag jij weer naar de kapper toe. Ben jij op zoek naar een fijne persoonlijke kapsalon in de buurt? Bij kapsalon Kaag en Braassem van JS Hair design kun jij terecht voor een piekfijn verzorgt kappers bezoek.

Naar de kapper gaan zou geen vervelende verplichten moeten zijn. Daarom zorgen wij dat elk bezoek bij ons een prettige ervaring is. Voor, na en tijdens de knipbeurten geniet jij van de warme huiselijke sfeer. Moet je even wachten, wordt er altijd voor wat te drinken gezorgd. 

Mannen en vrouwen kapsalon

In kapsalon Kaag en Braassem zijn wij een allround kapsalon. Dit houd in dat iedereen welkom is, mannen, vrouwen, kinderen maar ook ouderen. Onder jong verstaan wij al vanaf 0 jaar. Wil jij met je pasgeboren baby langskomen voor een gezamenlijke knipbeurt, dan is dat geen probleem. Wij luisteren altijd goed naar jouw wensen, maar heb jij wat meer input van ons nodig? Dan is dat geen enkel probleem. Wij denken altijd met jou mee in het creatieve proces.

Kappersabonnement

Ga jij regelmatig naar de kapper. Dan hebben wij iets voor jou! Om jou als vaste klant bij kapsalon Kaag en Braassem wat tegemoet te komen hebben wij een abonnement ontwikkelt waardoor jij net wat goedkoper uit bent en je lekker regelmatig langs kunt komen. Zo loop jij altijd met een mooi verzorgd kapsel rond. Abonnementen kun jij gewoon bij ons in de zaak afsluiten, maar ook telefonisch of via de mail. Net wat voor jou het beste uitkomt. Handig toch? Wil je liever eerst wat meer weten? Geen probleem, dat snappen wij volkomen. Neem dan gewoon even contact met ons op en dan lichten wij jou wat meer in zodat je antwoord krijgt op al je vragen.

Kom gezellig eens langs

In kapsalon Kaag en Braassem worden voor jou verschillende behandelingen geboden. Denk hierbij aan reguliere knipbeurten of verfbeurten. Kort haar of lang haar, een opscheer of krullend haar. Met elk haartype kunnen wij overweg. Dus ook met dat van jou! Balayages of wat nieuwe highlights maar ook het gehele haar in de verf.Samen met jou wordt er gekeken wat goed bij jou past en wat bij jouw gezichtsvorm past. Daarnaast zijn er ook verschillende stijl behandelingen. Voor gala’s, verjaardagen, bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Je kunt het maar bedenken of wij bieden het. Neem eens een kijkje op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.