Beautyacademy volgen?

Beautyacademy volgen?

Nieuw jaar

Wil jij het nieuwe jaar goed starten dan is dit een goed moment om even een kijkje te nemen bij verschillende beautysalons bij jou in de buurt. Samen met de eigenaar kan je kijken hoe zij jou in de watten kan leggen. Of natuurlijk zelf aan de slag gaan en een beautyacademy volgen. Dit zou kunnen bij Beauty Care by Chanice

Behandelingen

Beautysalons bieden vaak meerderen behandelingen en/of beautyacademy aan. Van gezichtsbehandelingen tot body treatment. Bij elke klant gaan ze stap voor stap te werk om te kijken wat voor een behandeling goed zou zijn bij jou huidtypen. Niet iedereen heeft dezelfde huid en zal dus ook anders behandeld moeten worden. Maar je kan ook zelf uitzoeken wat voor een behandelingen je zou willen als je al weet welk huidtypen je hebt. of gewoon een lekkere massage wilt. Het zou je verbazen maar bij sommige salons kan je zelfs een pedicure en gellak behandeling krijgen, zo hoef je niet een apparaten afspraak te maken bij een pedicure of een nagelstylist. De meeste behandelingen zijn standaard bij elke salon te vinden, denk hierbij aan gezichtsbehandelingen en Brows. 

Cursus 

Tegenwoordig geven de meeste beautysalons ook beaut academy  BB Glow & microneedling. Het pakket dat samengesteld is bestaat uit een paar onderdelen, tijdens dat je bezig bent biedt de eigenaar vaak extra begeleiding via de mail of WhatsApp Vervolgens kan je daar feedback op krijgen. Als alles volledig is voltooid krijg je van de beautysalon een certificaat. Een cursus aanvragen is niet zomaar iets, het bedrag kan vaak verschillen. Vaak begint een cursus vanaf 250 euro maar kan oplopen tot de duizend euro. Hierbij heb je een eigen model nodig om de cursus goed en volledig af te kunnen sluiten. Als je dit overweegt neem dan een hele dag ervoor vrij en zorg natuurlijk dat je model dat ook weet! 

Webshop

Naast dat er behandelingen worden gegeven in een beautysalon. Beheren de meeste eigenaren ook een webshop waarbij ze producten verkopen voor je body, gezicht en lippen. De meeste merken die voorkomen zijn vaak van een specifiek merk waar klanten goede ervaringen mee hebben, denk hierbij aan een serum om een booster te geven of veroudering tegen te gaan. Op de meeste websites staan ook tips om een ultra gezonden uit te krijgen, met daarbij de betreffende producten die goed zijn voor je huid. Er zijn ook producten met een bio-cosmeticalijnen, die je ook gebruikt tijdens dat je bezig bent met je beautyacademy. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.