Verhuur

Wanneer je een evenement hebt van een zekere grootte, kan je aannemen dat daar soms wel wat bij komt kijken. Vooral op logistiek vlak is het niet altijd een evidentie om alles op tijd en stond te voorzien. Soms is het zelfs moeilijk om precies te vinden waar je naar op zoek bent, wanneer je een feest wil geven op een tot nog toe onbekende locatie bijvoorbeeld. Daar komt een halve volksverhuis aan te passen, zoals je je misschien wel kan inbeelden. We geven je aan de hand van een voorbeeld een idee wat je bij ons zoal kan huren.

Op een bepaald ogenblik, ergens tijdens de zomer van 2010 werden we gecontacteerd door een groep uit het Zeeuwse, die graag een alternatieve rave wilde organiseren. Normaal gesproken deden ze dat altijd in kleine zaaltjes of open plekken in de buurt, maar voor dit zomerevenement wilden ze graag eens iets anders proberen. Het hoofddoel was om een unieke locatie te bieden, waarbij ze de fuifgangers een geheel nieuwe ervaring wilden bezorgen die ongezien was in hun scene.

Eén van hun organisatoren had net een grote erfenis ontvangen, en ze wilden daar een deel van benutten om eens wat anders te doen. In plaats van de illegale feesten die ze gewoonlijk gaven, besloten ze om het dit keer anders aan te pakken. Met de nodige vergunningen zodat het een legaal feest werd, en zodat het minder risico zou hebben om door de politie voortijdig te worden stilgelegd.
We gingen voor hen op zoek binnen een bepaalde oppervlakte, en vonden daar een prachtig kasteel mét binnenplein, waar het feest zou kunnen doorgaan. Na te hebben onderhandeld met de bewoners van het kasteel, pinden we een datum vast waarop we het binnenplein zouden kunnen benutten.
We stuurden de bewoners betaald op vakantie voor het hele weekend, zodat de feestvierders er onbezonnen hun ding zouden kunnen doen. We praatten met de politie en verzonnen een smoesje, zodat deze niet zouden begrijpen dat het om een rave ging. We vroegen toestemming aan en lichtten de buren in, met een uitnodiging voor het feest en oordopjes als geschenk, mocht het lawaai hen die nacht toch te veel worden. We regelden een gigantische buitentent en verzorgden de geluidsinstallatie met de juiste speakers, cd-spelers en platendraaiers. We vonden de grootste generator die er beschikbaar was, om zeker te zijn dat het feest niet zou stilvallen door gebrek aan stroom. We regelden bandjes om binnen te komen, zetten vrijwilligers aan de ingang en zo kwam alles in orde. De ravers vierden een heel weekend feest, van vrijdag tot en met zondag, zonder dat een haan kraaide naar wat er daar op het binnenplein gebeurde.

Al bij al een onvergetelijk weekend voor deze jongens, en moraal van het verhaal voor jou is: wat je ook nodig hebt om jouw event in goede banen te leiden, op ons kan je rekenen.

Comments are closed !