Soorten Evenementen

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Dat hangt uiteraard af van jouw noden en budget. Voorlopig hebben wij een expertise opgebouwd over de jaren, waarin we ons voornamelijk specialiseerden in bedrijfsevents, zoals uitstapjes en teambuilding-dagen of grote feesten ter ere van de verjaardag van een bedrijf.
Daarnaast verzorgen we ook klanten in de privé sector. Dat kan gaan van verjaardagsfeestjes voor kleuters tot jubileumfeesten voor bejaarden. Valt jouw idee niet onder voorgenoemde voorstellen? Je hoeft je geen zorgen te maken. Met onze jarenlange ervaring vinden we vast wel een ideaal voorstel waar iedere partij, zowel jij als organisator als jouw genodigden, tevreden mee zal zijn. Geen uitdaging is ons te veel, en wij gaan met plezier de jouwe aan.

Bedrijfsuitstap / teambuilding

Je hebt wat te vieren met je gezelschap op het werk, en wil daar graag het meeste van maken. Of je wil graag dat je team een echte team spirit creëert. Maar je hebt geen idee hoe je daaraan begint. Misschien weet je wel precies welke activiteit je samen wil doen, maar is de praktische uitvoering ervan boven je capaciteiten. Daar zijn wij voor.
Of je nu een start-up kantoor bent waar slechts vier man werkt, of een groter bedrijf met enkele honderden werknemers. Wij zorgen volledig voor je uitstapje, van vervoer tot voedsel voor onderweg en afspraken bij de locaties (musea, dierentuin,…) die je wil betreden, zonder dat je daar voor verrassingen komt te staan.

Personeelsfeest

Een Kerstevenement om je werknemers te bedanken; het afscheidsfeest van de CEO om hem in de bloemetjes te zetten voor jaren trouwe service; het Sinterklaasfeest voor de kinderen van je medewerkers. Noem maar op wat voor feest je wil organiseren voor je personeel; wij hebben de nodige ervaring met eender welk soort event je in gedachten hebt.
Wij zorgen voor al jouw benodigdheden, van locatie en de aankleding ervan tot catering en drank, cadeaus en muziek – of dat nu een live coverband of een commerciële dj hoeft te zijn. Afhankelijk van je wensen en budget maken wij je een offerte op maat.

Privéfeest (jubileum, verjaardag, huwelijk)

Je kleinste telg wordt zeven jaar en wil graag de hele klas uitnodigen; de grootouders die hun 50ste huwelijksverjaardag met de hele familie willen vieren; een verrassingsfeest voor je geliefde die terug komt van een lange business trip; of je dochter die gaat trouwen.
Je wil natuurlijk alles tot in de puntjes in orde hebben voor evenementen van zulke proportie, of dat nu enkel voor de naaste familieleden is of voor een uitgebreide kring van vrienden en kennissen. Maar zelf heb je weinig kaas gegeten van hoe je uberhaupt een dergelijk feest geeft. Afhankelijk van je publiek en je wensen houden wij daarvoor wel een oogje in het zeil. Je kan er vanop aan dat onze jarenlange ervaring en specifieke expertise in dit soort zaken je evenement in goede banen zal leiden, zonder dat jij je daarbij zorgen hoeft te maken over zaken zoals de locatie, de aankleding ervan en eventuele (live) muziek, voedsel en drank. Wij staan achter jou om je event in goede banen te leiden.

Comments are closed !