Prijsaanvraag

Heb je interesse om je event door ons in goede banen te laten leiden? Dat zal je je niet beklagen; met meer dan tien jaar ervaring in ons vak kan je er vanop aan dat de organisatie van jouw feest of uitstap bij ons in goede handen is dus twijfel niet voor een prijsaanvraag.

Alles hangt af van wat je noden, wensen en budget zijn voor je gebeurtenis. Wil je bijvoorbeeld een feest geven voor 250 man, maar is je budget slechts beperkt tot €2000? Daar zal je niet ver mee komen. Gelukkig zeggen wij zelden ‘neen’ tegen een opdracht. Zoals je inmiddels wel kan begrijpen, zijn ook zulke aanvragen bij ons schering en inslag, en we stellen natuurlijk niet graag mensen teleur. Ook onderbetaalde opdrachten aanvaarden wij, zelfs al halen we er zelf weinig of niets uit.

We werken geregeld met vrijwilligers aan een gelijkaardig loon. We betalen wel steevast elke medewerker, reisbegeleider en ober uit, al was het maar om ons imago van eerlijk en rechtuit staande te houden. Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft om zijn of haar droomfeest te realiseren, willen wij bewijzen dat we zullen roeien met de riemen die we hebben en de beperkingen die we worden aangeboden, om zo alsnog een evenement te bezorgen om U tegen te zeggen.
Alles is bespreekbaar en iedereen mag bij ons komen met zijn voorstellen en limitaties.

Heb je langs de andere kant geld te over, en wil je niets aan het toeval overlaten om jouw gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen tijdens deze gebeurtenis? Ook in dat geval kan je op ons rekenen, en wel in die mate dat we jou een fair budget zullen voorleggen waarmee je het geheel in goede banen kan leiden. Wij bij Strawberrytree zijn een betrouwbare organisatie die graag tevreden klanten heeft. Dat maakt ons in het kantoor immers ook tevreden.

Wij nemen maandelijks ons loon dat overeenkomt met een normaal betaalde kantoorbaan, en hebben geen intentie om onze klanten nog meer op kosten te jagen dan reeds nodig. Zulke feesten of events kosten nu eenmaal geld, en nog geen klein beetje. Om iedereen op gelijke voet te stellen, hebben al onze werknemers hetzelfde loon, zonder dat we met commissie of provisie werken. Bij Strawberrytree is iedereen gelijk voor de wet. Er wordt niet gediscrimineerd. Ieder half jaar maken wij een berekening van de omzet die we de afgelopen zes maanden hebben gedraaid, en op basis daarvan wordt opnieuw iedere werknemer gelijkwaardig beloond.

Wil je meer weten over wat jouw idee zal kosten, en wat er allemaal bij komt kijken wat betreft organisatie, eventueel personeel en andere kosten? Kom gerust langs bij ons op het kantoor voor een offerte, of stuur ons een mailtje. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te beantwoorden met meer details en een duidelijke prijsofferte die tot in de puntjes is uitgewerkt, zodat je niet voor onaangename verrassingen zal komen te staan eens het event is afgerond.

Comments are closed !