Introductie

Welkom bij Strawberrytree.nl, uw evenementenbureau bij uitstek.

Wij zorgen voor al uw events, van klein tot groot, en kleden ze volledig in naar uw wens. We kunnen je verder helpen met al je wensen op professioneel vlak. Wil je een bedrijfsuitje organiseren voor je team, een teambuilding event of een kerstevenement? Wij zorgen ervoor dat al je professionele evenementen tot in de puntjes worden verzorgd.
Daarnaast nemen wij ook opdrachten aan die zich niet per se focussen op professionele relaties. Het kan dus net zo goed gaan om een uitstapje met de familie gaan. Je grootouders die hun 50-jarig jubileum huldigen bijvoorbeeld, of je nichtje die haar communiefeest graag met haar vriendjes wil vieren. Het kan om allerlei verschillende soorten evenementen gaan. Misschien ga je wel graag paintballen op een heerlijke locatie, of hou je eerder gewoon van een etentje in een sjiek restaurant met een drankje achteraf. Wat je voorkeur ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat jouw event een onvergetelijk feest wordt voor iedereen die aanwezig is.
Of heb je zelf al een locatie in gedachten? Een feestzaaltje aan de rand van de stad, of die gigantische achtertuin die je buren amper gebruiken. We zorgen niet alleen voor alle logistiek, maar ook als het op communicatie aan komt, staan wij graag voor jou in. Stel dat je op heden enkel je gewenste locatie in gedachten hebt, dan zorgen wij graag voor de communicatie die daarbij komt kijken om deze feestplek ook effectief vast te leggen.
We hebben natuurlijk ook tal van locaties voorzien, mocht je niet uit komen over waar je je event nu precies wil laten doorgaan. Over de jaren heen hebben wij een goed contact gebouwd met verschillende feestlocaties over het hele land en zelfs daarbuiten – vooral in onze buurlanden België en Duitsland, maar ook ver buiten deze landsgrenzen. Het gaat hierbij van de kleinste feestkeldertjes tot en met grote evenement hallen, zoals pakweg die van de Nekker in het Belgische Mechelen, waar gemakkelijk tienduizend mensen terecht kunnen.

Misschien ben je op zoek naar een exclusieve locatie, zoals Kasteel Nimmerveen bij voorbeeld. Dit zal je niet terugvinden op het internet, aangezien het hier om een privé woonst gaat. Maar het is een kasteel om u tegen te zeggen; met twee vijvers in de tuin en een gigantisch binnenplein, waar enkele duizenden personen terecht kunnen. Voor de gelegenheid wordt een deel van dit binnenplein meestal overdekt door een partytent, die de hele zomer blijft staan. Daarin kunnen gemakkelijk 1000 feestvierders terecht als het om een dansevent of optreden gaat. Ook catering kan hier worden aangeboden. In dat geval kunnen er zo’n 400 mensen comfortabel plaatsnemen aan tafel.

We gaan graag op je uitdaging in om voor jou en je naasten of collega’s het ideale evenement te creëren. Je kan er bij ons vanop aan dat we voor jou ons uiterste best doen om je kwaliteit te bieden op alle vlakken. Zowel service gewijs – wij werken met professionele cateraars en personeel – als organisatorisch gezien zorgen wij voor de beste oplossing voor jouw feest. We zijn voldoende creatief en flexibel om jou en je genodigden een niet te versmaden ervaring te bezorgen.

Comments are closed !